måndag 1 mars 2010

Bara vanligt vatten

Ingemarsson, Kajsa.
Uppläsare: Kajsa Ingemarsson
Roman

Mitt betyg 4
Betyget hade blivit högre utan kapitlen om Franciska som jag tyckte kändes tunna . Jag upplevde dem som deras enda syfte var att utöka antalet sidor. Älskar Kajsa som inläsare och hennes karaktärer känns väldigt nära. När berättelsen är slut lämnas man ett tomrum. Det är alltid så med Kajsas böcker. Jag vill veta mer om Stella, likadant kändes det när Små citroner tog slut. Och ändå är det perfekt att de slutar precis som de gör.

"Stella Friberg tycks ha allt en kvinna kan drömma om: en makalöst framgångsrik karriär som författare, exklusiv våning på Östermalm, en garderob fylld med designkläder, en charmerande pojkvän, sportbil och häst. Stellas böcker om Franciska Falke, en ung, självständig privatdetektiv i 1800-talets Stockholm, är en succé både i Sverige och utomlands.
Nu ska den tionde och sista boken i serien skrivas. Och allt vore gott och väl om det inte vore för en läcka i badrummet. Det är svårt att få skrivro när Strandberg Bygg & Rör AB drar in och börjar bryta upp golv och borra sig in i väggar för att hitta läckan. "

Källa: www.bokia.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar